Uw Loods in kwaliteitsmanagement

Over Kwaliteit Loods

Uw navigator in kwaliteitsmanagement​

Mijn naam is Michel Hoogendoorn, uw navigator in kwaliteitsmanagement. Als kwaliteitsmanagement professional en gedreven technoloog heb ik een grote passie voor mensen, proces, organisatie, de levensmiddelen- en procesindustrie. Al ruim 25 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in de voedingsmiddelensector en procesindustrie.

Collega’s binnen de organisaties waarvoor ik eerder werkzaam was, noemden creatief en adequaat handelen, een sterk ontwikkeld gevoel voor organiseren, betrouwbaarheid en stiptheid als enkele van mijn kwaliteiten. Stuk voor stuk zijn deze van belang binnen een moderne, dynamische organisatie als de uwe.

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat alle medewerkers onmisbaar zijn voor een optimale kwaliteit van een organisatie. De informele organisatie, gevormd door de medewerkers, is immers enorm flexibel, krachtig en invloedrijk. Dit in tegenstelling tot de formele organisatie, die is vastgelegd in, dikwijls starre, managementprocedures.

Naar mijn mening moet een kwaliteitsmanagement professional zijn kennis, tijd en energie dan ook vooral wijden aan het sturen van de informele organisatie.

Kwaliteit Loods 05

“Als Loods in de kwaliteitskunde help ik u graag met elk vraagstuk dat u heeft op het gebied van kwaliteitsmanagement in de levensmiddelen- en procesindustrie.”

Contact

Kwaliteit Loods kan functioneren als kompas om uw organisatie naar waardevol kwaliteitsmanagement te loodsen. Neem gerust contact met mij op voor uw vraag of probleem en ik maak een helder plan van aanpak met een prijsopgave zodat u direct weet waar u op kunt rekenen. Of vraag direct mijn portfolio op.