Uw Loods in kwaliteitsmanagement

Kwaliteit Strateeg

Kwaliteit Loods - Kwaliteit Strateeg
Als kwaliteit strateeg begeleid ik een organisatie met het opzetten van een strategisch businessplan. Daarbij neem ik het leidinggevend kader altijd mee, met als doel een soepele weg naar succesvolle implementatie.
Samen met het management team stel ik een strategie op, op basis van een bedrijfskundig model, zoals: GOTIK (geld, organisatie, tijd, informatie & kwaliteit) of OGSM (Objective, Goals, Strategies & Measures).
Deze modellen helpen de organisatie om de visie te vertalen naar concrete doelstellingen en meetbare resultaten. Ik ben een voorstander van een kort, duidelijk en overzichtelijk plan. Hierdoor wordt duidelijk hoe de doelstellingen van de organisatie samenhangen en hoe het gezamenlijke einddoel te realiseren is. Door een kort en overzichtelijk plan zorg ik voor focus in de organisatie en vergroten we de kans op succes.
Kwaliteit Loods - Kwaliteit Strateeg

Contact

Kwaliteit Loods kan functioneren als kompas om uw organisatie naar waardevol kwaliteitsmanagement te loodsen. Neem gerust contact met mij op voor uw vraag of probleem en ik maak een helder plan van aanpak met een prijsopgave zodat u direct weet waar u op kunt rekenen. Of vraag direct mijn portfolio op.